Drachten

Trog maken

Onder leiding van ons bestuurslid Paulien wordt op vrijdagmiddag 20 oktober in het informatiecentrum van de "Wrottersploech" een trog gemaakt. Een sieraad voor tuin of terras.

Traditionele troggen zijn kostbaar en erg zwaar. In deze workshop op 20 oktober maken we een trog op basis van gasbetonblokken, die daarom licht van gewicht is. Door een speciale afwerking krijgt de trog een authentieke uitstraling. De afmetingen van de trog zijn: 70 cm x 30 cm x 20 cm. Na afloop van de workshop kan je de trog meenemen en thuis beplanten.

Zelf graag meenemen: een accuboor (indien mogelijk), een scherp oud mes o.i.d. om de buitenkant van de trog mee te bewerken en een vuilniszak. Kledingadvies: kleding die vuil mag worden.

Datum:        20 oktober 2023

Tijd:             half twee tot vier uur

Locatie:       Lokatie De Wrottersploech, De Zandige Wijk, Noordereind 20a

Kosten:        € 25,- p.p. voor leden en huisgenoten van leden. € 31,50 p.p. voor niet-leden.

Max. aantal deelnemers: 12 personen.

Aanmelden: Opgave voor 10 oktober. Betaling bij aanmelding op rekeningnummer NL15ABNA0470842946 t.n.v. Afdeling Drachten van Koninklijke Maatschappij tuinbouw en plantkunde onder vermelding van “Trog maken”. Aanmelding graag melden via mailadres info@drachten.groei.nl zodat we de mogelijkheid hebben contact op te nemen, indien dat om wat voor reden noodzakelijk zou zijn