Drachten

Zaaiworkshop en verspenen GAAT NIET DOOR

Dit voorjaar verzorgen de leden van De Zaaiclub weer een workshop zaaien. Verdeeld over twee avonden komen alle aspecten van het zaaien en verspenen aan de orde.

De eerste avond krijg je uitleg over het zaaien en gaan we het geleerde in praktijk brengen. Aan het eind van de avond neem je een kweekbakje met zaaisels van acht verschillende planten mee naar huis. Thuis vertroetel je deze en na drie weken kom je met de ontkiemde zaailingen naar de tweede les.

De tweede avond gaan we de zaailingen verspenen. Je krijgt uitleg over het verspenen en over de verdere verzorging van de jonge plantjes.

Je hoeft zelf niets mee te nemen wij zorgen voor al het benodigde materiaal, de koffie/thee en koek. De workshop kost €25,- voor leden van G&B, De Wrottersploech en de Tropische kas en €30,- voor niet leden. Betalen kan op de eerste cursusavond, graag gepast geld meenemen.

Data: donderdag 2 april en donderdag 23 april, we beginnen om

19.30 uur en zijn om 21.00 uur klaar (zaal open om 19.15 uur).

De workshop vindt plaats in het informatiecentrum van De Wrottersploech, “De Zandige Wijk”, Noorderend 20 A, 9207 AL Drachten.

Voor opgave en informatie kunt u bellen, 0594 548089,

of email: zaaiworkshop(at)kpnmail.nl.