foto's

Welkom bij Groei & Bloei Drachten

Heb je plezier in tuinieren en houd je van alles wat groeit en bloeit? Dan zit je hier goed !

Groei & Bloei afdeling Drachten biedt je een gevarieerd aanbod.

Zaterdag 12 mei hebben we weer de jaarlijkse GROENMARKT (klik op foto) gehouden in de prachtige Tropische Kas in Beetsterzwaag. Een idyllisch plekje in de Overtuin van het adellijke Lycklamahûs. Onder werkelijk perfecte weersomstandigheden zijn vele éénjarige en vasteplanten van eigenaar verwisseld.

Busreis naar twee unieke tuinen!

In samenwerking met de Tuinen Mien Ruys (www.tuinenmienruys.nl) en  de Vijvertuinen van Ada Hofman (www.devijvertuinenvanadahofman.nl) bieden wij op

14 juni a.s. het volgende arrangement aan.

Programma:

·         08.30 uur Vertrek vanuit Drachten (locatie wordt nader bekend gemaakt).

·         10.00 uur: start naar keuze bij de Vijvertuinen van Ada Hofman of de Tuinen Mien Ruys.

·         10.00 uur: koffie / thee + iets lekkers.

·         10.30 uur: korte introductie over de tuin en op eigen gelegenheid de tuin bezichtigen.

·         12.00 uur: lunch.

·         13.00 uur: vertrek naar de tweede tuin.

·         13.30 uur: bij ontvangst krijgt u een korte introductie over de tuin, daarna op eigen gelegenheid de tuin bezichtigen.

·         15.00 uur: afsluiting van de dag met koffie / thee en iets lekkers.

·         Circa 16.00 uur vertrekt de bus naar Drachten.

·         Circa 17.30 uur aankomst te Drachten.

Dit alles bieden wij voor leden aan voor €. 30,-- en €. 40,-- voor niet leden.

Opgave tot uiterlijk 26 mei 2018 bij Gerrit Steendam, mail: gengsteendam@gmail.com
schriftelijk: De Taats 5, 9285ME Buitenpost of telefonisch: 06-27002857

Betaling door overschrijving op bankrekening nummer NL 15 ABNA 0470 8429 46 ten name van Groei en Bloei Drachten met omschrijving “busreis Ada Hofman” en uiteraard uw naam.

Voorwaarde is wel “bij voldoende deelname” hetgeen nu, 19 mei, nog NIET het geval is !!

Ook dit jaar gaan weer vele tuinen open in het kader van "Fryslân iepenet syn tunen"

Een overzicht van data en adressen vindt je hier

Kijk voor meer informatie onder "Agenda" en "Activiteiten/Actueel"

Wil je op de hoogte gehouden worden van de activiteiten meld je dan aan voor onze Nieuwsbrief