De tuin van het Karmel klooster

Karmeltuin

Sinds de herfst van 2000 is een enthousiaste werkgroep op vrijdagmorgen van 9.00 uur tot 11.45 uur aan het werk in de Karmeltuin. Ze onderhouden in het tuinseizoen de borders van de tuin bij het Karmelklooster in Drachten.

Deze werkgoep is opgericht door leden van Groei en Bloei afd. Drachten e.o. Ze vormen ondersteuning aan de vrijwilligers van het klooster zelf.
De vrijwilligers werken met veel plezier in de ommuurde tuin, die rust uitstraalt, ondanks de naastliggende snelweg.

Door ziekte en andere bezigheden moet het noodzakelijke werk soms door te weinig mensen worden verricht. Daarom is uitbreiding zeer welkom. Heeft U zin en tijd om in zo‟n heerlijke omgeving en samen met medetuiniers deze prachtige tuin te onderhouden, neem dan contact op met :
Jitske Bargerbos,
Tarweland 84,
9205 EL Drachten.
Tel: 512-540093.
E-mail adres: jitgerb(at)gmail.com

Mocht u geïnteresseerd zijn in het klooster, dan kunt u op de website http://www.karmelklooster.nl/ alle informatie krijgen.

Hieronder een foto reportage van de werkzaamheden op 14 juli 2006.

herfstbladeren
Een hele Tours - Blik op de Tuin 876