Bloemschikgroep Klimop

De bloemschikgroep Klimop is één van de subgroepen binnen de afdeling Groei en Bloei Drachten en omstreken. Tevens is de groep aangesloten bij het Frysk Fjildboeket, waar ook de studieclubs van de afdelingen Heerenveen, Leeuwarden en Sneek toe behoren.

Een of twee keer per jaar worden er in dit verband activiteiten georganiseerd, bijvoorbeeld een workshop waarbij nieuwe trends of technieken  aan de orde komen, of het bezoeken van een tentoonstelling. Leden van de studieclubs kunnen zich hier dan voor opgeven.

De Klimopgroep is een studieclub die vanaf september t/m mei één keer per maand een ochtend bij elkaar komt om te bloemschikken.

De bijéénkomsten worden gehouden elke tweede dinsdagochtend van de maand in wijkcentrum De Utwyk te Drachten.

Per keer wordt er een opdracht of thema uitgewerkt waarbij een beroep wordt gedaan op de eigen creativiteit en vaardigheid. De groep wordt begeleid door vakbekwame (gast)docenten.

Mensen die belangstelling hebben en gevorderd zijn in het bloemschikken kunnen informatie krijgen bij Antsje Schaap     tel. 0512 341667.

november 2016

klik op de fotos voor een vergroting

Thema: Alternatieve kerstboom

Oktober schikking