De Fleurbringer

De Fleurbringer is het afdelingsblad van Groei&Bloei Drachten en omstreken. Het blad wordt 3 keer per jaar uitgegeven. Daarnaast wordt twee keer per jaar de nieuwsbrief 'Lytse Fleurbringer' verstuurd. Leden kunnen kiezen tussen de digitale versie via de mail of de papieren versie via de brievenbus. Aan de linkerkant van deze pagina staan de Fleurbringers van de afgelopen twee jaren.

Oproep !!!!!!!

Om de kosten die het drukken en versturen van De Fleurbringer met zich meebrengt zo laag mogelijk te houden, gaan wij deze in het vervolg zoveel mogelijk digitaal versturen. De papieren versie blijft bestaan voor leden die daar prijs op stellen.

Laat ons weten welke vorm uw voorkeur heeft.

Wilt u de papieren versie blijven ontvangen? Stuur dan een berichtje naar Margot Witlox, Jan Hofswijk 1, 9241HN Wijnjewoude met uw naam, adres en ook graag uw lidmaatschapsnummer.

Wilt u de digitale versie ontvangen en heeft u dit nog niet kenbaar gemaakt, dan kan dat hier: fleuriger digitaal

Bij voorbaat dank voor uw medewerking.

Heeft u nog geen PDF reader? Via onderstaande link kunt u hem gratis downloaden. Klik op het plaatje en volg de instructies op de Adobe site.

herinrichting tuin achter
Hill Station Cameron - Blik op de Tuin no. 867