Activiteiten & Actueel

Nationale Tuinweek van 10 tot en met 18 juni

‘Tegel eruit, Plant erin’

Wie op zaterdag 10 juni 2017 tussen 10.00 en 15.00 uur een tegel inlevert bij Intratuin Drachten, Nijtap 18, krijgt twee kruidenplanten cadeau. Je hebt de keuze uit keukentijm, rozemarijn, marokkaanse munt, oregano of marjolein en salie. Allemaal biologisch, dus een heerlijke, onbespoten en gezonde smaakmaker voor je gerechten. Door hun compacte groeivorm en fraaie bloemen trekken deze kruiden ook nog eens vlinders en bijen aan! 

Zo willen Groei & Bloei en Intratuin met elkaar een groenere omgeving creëren. Want meer groen op straat is niet alleen mooi, het levert ook een bijdrage aan de biodiversiteit, zorgt voor een betere waterberging en voorkomt overbelasting van rioleringen. Dus lever op 10 juni een tegel in bij de Intratuin bij jou in de buurt, en draag je steentje bij aan een groenere leefomgeving!

Voorwaarden actie ‘Tegel eruit, Plant erin’: Bij inlevering van 1 tegel bij de stand van Groei & Bloei, ontvang je 1 waardebon, deze is goed voor 2 kruidenplanten en alleen geldig op zaterdag 10 juni 2017. Per huishouden mag je 1 tegel inleveren. De waardebon is niet inwissel-baar voor contant geld. Bij vermoeden van misbruik is Intratuin gerechtigd de deelname ongeldig te verklaren.