Excursies/Reizen

Dit jaar organiseren we enkele tuinreizen

Bent u ook nieuwsgierig naar de Zintuigentuin van Cees Verkerke in Heerhugowaard na zijn lezing dit voorjaar? Meld u dan aan voor het tuinbezoek op 5 september. Een bezoek aan deze en nog een andere tuin en kwekerij in de Kop van Noord Holland staan dan op het programma. Zie hiervoor het volgende artikel ‘Rondje Tuinen’.

Rondje tuinen

De tuinclub “leden kijken bij leden” gaat dit jaar haar grenzen verleggen. Er zijn drie tuinentrips bedacht:

Rondje Flevoland op 23 mei, we gaan naar Appelhof in Marknesse, Ceres in Nagele en Ellen’s Tuin in Emmeloord.

Rondje Twente op 27 juni, we gaan naar Plantzoentje in Albergen, Kwekerij Fahner in Deurningen en Weusthagentuin in Hengelo.

Rondje Kop van Noordholland op 5 september, we gaan naar Versicolor in Lutjewinkel, de Zintuigentuin en Kwekerij Nico Zonneveld, beide in Heerhugowaard.

Iedereen kan hieraan deelnemen. Het programma is nog in concept. Als er wijzigingen zijn, wordt u tijdig geïnformeerd. We gaan met eigen auto’s. Brandstofkosten worden hoofdelijk omgeslagen naar het aantal inzittenden. Naast de brandstofkosten komen nog de entreegelden voor de te bezoeken tuinen, ongeveer € 4,- tot € 5,- per tuin. Bezoek aan een kwekerij met kijktuin is gratis.

Als u mee wilt, geeft u zich dan op bij Michèle Hillebrands, fleurbringer@kpnmail.nl of 0594-548089

klik op het plaatje voor nog meer bloemschikken bij Groei & Bloei.
Plumeria: een kostbaar bezit - Blik op de Tuin no. 919
TOMATENOOGST