De Fleurbringer jan - april 2017

Bij het schrijven van dit voorwoord zijn de laatste dagen van het jaar in zicht. Altijd weer een moment om terug te kijken en te fantaseren wat het nieuwe jaar voor ons in petto zal hebben. Terugkijkend realiseer ik mij dat we een prachtige nazomer hebben gehad. De tuinen waren tot diep in oktober nog een lust voor het oog met een fantastisch herfstpallet. Maar wel gevolgd door een vroege eerste nachtvorst. Deze zorgde ervoor dat de handen weer uit de mouwen gestoken moesten worden: dahlia’s moesten gerooid worden en blad, ja heel veel blad kon verzameld worden. Het blad uit de borders is inmiddels ook verwijderd. De eerste voorjaarsbolletjes laten zich al zien. Daar word ik echt blij van. Ook al heeft de winter bijzonder gezellige dagen, toch stemt het mij altijd weer vrolijk als de langste nacht voorbij is en de eerste tekenen van het voorjaar dienen zich aan. Maar voor het echt voorjaar is, hebben we nog een leuk programma voor u. Nieuws hierover vindt u in deze Fleurbringer. Graag extra aandacht voor de algemene ledenvergadering op 22 februari. Er zal een grote bestuurswisseling plaats vinden. Echter, het aantal leden dat aftreedt en niet herkiesbaar is, is groter dan het aantal leden dat blijft of nieuw is. Misschien kunt u wel een handje helpen. Vele handen maken licht werk. We horen het graag van u. Tot slot wens ik u namens alle bestuursleden natuurlijk een groeiend en bloeiend nieuwjaar met veel tuin- en bloemschikplezier.

Margot Witlox-Nigten

Voor de volledige Fleurbringer jan-april 2017 gebruikt u de link in de rechter kolom.