Bloemschikcursussen
 voorjaar 2019

De bloemschikcursussen zijn alweer halverwege het seizoen. De voorjaarscursussen starten binnenkort weer. Als je belangstelling hebt voor een cursus bloemschikken kun je je aanmelden bij bij onze bloemschikcoördinator Minke Hoekstra, bereikbaar via 0512 342 771 of e-mail: dehofpleats@live.nl

Een cursus bestaat uit 5 lessen. De cursusavonden zijn: 15 januari, 12 februari, 12 maart, 9 april en 7 mei. Er is een cursus voor beginners, kosten: € 35,-- voor leden en € 42,50 voor niet-leden, een cursus voor gevorderden en een cursus voor ver-gevorderden, kosten: € 42,50 voor leden en € 57,50 voor niet-leden. Het cursusgeld is exclusief materiaal. Nadat aanmelding en betaling zijn ontvangen, krijg je de eerste opdracht.

De cursussen worden gegeven bij Passiflora, De Akkers 5, 9204 WE Drachten en beginnen om 20.00 uur. Aarzel niet, wacht niet te lang en meld je aan of vraag nadere informatie. Je zult er zeker veel plezier van hebben.

klik op het plaatje voor nog meer bloemschikken bij Groei & Bloei.