herfst 2018 'op hoge poten'
hameren en bloemschikken

Onze groengroep komt meestal 5 á 6 keer in het seizoen (september tot april) bij elkaar om iets leuks in elkaar te knutselen. Dit allemaal onder de enthousiaste begeleiding van Ellis van der Iest. We werken met voorbeelden uit bloemschikbladen of met leuke ideeën van het internet.In overleg wordt er besloten wat we de volgende keer gaan maken. Ook bespreken we dan welke materialen we kunnen gebruiken. De werkstukken staan in het teken van voorjaar, Pasen, herfst en kerst, maar het kan ook heel iets anders zijn. Op de mail komt een foto van het voorbeeld en eventueel "huiswerk". Iedereen neemt zijn eigen materiaal mee. Het mooie hiervan is dat alle werkstukken heel verschillend zijn. We hebben genoeg kennis in huis (we zijn met z'n negenen) om elkaar te helpen als het even niet lukt. De avond wordt rond 22.00 uur beëindigd.Na afloop van het seizoen gaan we dan nog een keer bij één van de groengroenleden op tuinbezoek. Zo besluiten we de crea-avonden op een gezellige en ontspannende manier.

Pasen 2018 'op basis van aanmaakhoutjes'
februari 2018 'Piepschuim bollen beplakt met berkenschors'